Bőrgyógyászat

A Springday Medical magasan képzett, tapasztalt szakorvosaival, modern felszereltségével kiemelkedő bőrgyógyászati ellátását biztosítja. A konkrét problémák kezelésén túl kiemelkedő jelentőséggel bír számítógépes anyajegyszűrés szolgáltatásunk.

borgyogyaszat-budapest-anyajegyszures

A bőr problémái nem csak komoly esztétikai, de szervi gondot is okozhatnak, illetve mélyebben gyökerező, esetleg még fel nem fedezett betegségek is produkálhatnak bőrtüneteket. Éppen ezért a szakszerű kezelés, a tapasztalt bőrgyógyászok és a modern eljárások a hatékony gyógyítás alapkövei.

Bőrgyógyászati kezelések

A bőr számos gyorsan kialakuló probléma felülete lehet, mint például pattanás, csalánkiütés, bizonyos pigmentációs zavarok, fertőzések vagy akár fokozott izzadás. Ugyanakkor kóros, éveken, akár évtizedeken átívelő problémákkal is találkozhatunk, mint az övsömör, a pikkelysömör vagy a rozácea.

Legyen szó a leggyakrabban előforduló bőrgyógyászati betegségekről, mint például a bőrgomba, vagy az ekcéma kezelése, a hajhullás, a különböző növedékek, például szemölcs eltávolítás, vagy éppen anyajegyek rendszeresen ellenőrzése.

Az Springday Medicalban dermatoszkópos és számítógépes anyajegyszűrés illetve anyajegy-eltávolítás is lehetséges.

bőrgyógyászat-budapest-anyajegyeltávolítás

Feltétlenül jelentkezzen be anyajegyszűrésre, ha az alábbi változásokat tapasztalja:

  • Megváltozik az anyajegy színe vagy a pigmentációja egyenetlen lesz. Különféle árnyalatú barna és fekete keveredik pirosas, fehéres, kékes, szürkés vagy rózsaszínes árnyalatokkal.
  • Megváltozik a határa (széle), terjedni, nőni kezd a bőrfelszínen.
  • A korábbi mellett új, többitől eltérő anyajegy jelentkezik.
  • Az alakja aszimmetrikussá válik, vagy egy új, aszimmetrikus anyajegy jelenik meg.
  • Megváltozik a felszíne, korábban lapos anyajegy kiemelkedik a bőrből, megvastagodik.
  • Figyelmeztető jel a felmaródás vagy kisebesedés is, illetve az anyajegy vérzékenysége.