Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat Budapest központjaiban

Az Oxygen Medical bőrgyógyászat Budapest magasan képzett, tapasztalt szakorvosaival, modern felszereltségével Újpest és Naphegy kiemelkedő bőrgyógyászati ellátását biztosítja. A konkrét problémák kezelésén túl kiemelkedő jelentőséggel bír számítógépes anyajegyszűrés szolgáltatásunk.

borgyogyaszat-budapest-anyajegyszures

Esztétikai problémák esetén az Oxygen Medical esztétikai bőrgyógyászat Budapest budai részén, naphegyi központunkban áll rendelkezésére.

Professzionális bőrgyógyászat: megoldás kívül-belül

A bőr problémái nem csak komoly esztétikai, de szervi gondot is okozhatnak, illetve mélyebben gyökerező, esetleg még fel nem fedezett betegségek is produkálhatnak bőrtüneteket. Éppen ezért a szakszerű kezelés, a tapasztalt bőrgyógyászok és a modern eljárások a hatékony gyógyítás alapkövei.

Az Oxygen Medical által biztosított, magas szintű bőrgyógyászat Budapest két csomópontjában, Újpest Központban és a Naphegyen várja pácienseit – gyors időpontkérési lehetőséggel, a lehető legkevesebb várakozással, ingyenes parkolási lehetőséggel a mélygarázsban és kitűnő, diszkrét szakemberekkel.

Hagyományos bőrgyógyászat, modern kezelések

A bőr számos gyorsan kialakuló probléma felülete lehet, mint például pattanás, csalánkiütés, bizonyos pigmentációs zavarok, fertőzések vagy akár fokozott izzadás. Ugyanakkor kóros, éveken, akár évtizedeken átívelő problémákkal is találkozhatunk, mint az övsömör, a pikkelysömör vagy a rozácea.

Legyen szó a leggyakrabban előforduló bőrgyógyászati betegségekről, mint például a bőrgomba, vagy az ekcéma kezelése, a hajhullás, a különböző növedékek, például szemölcs eltávolítás, vagy éppen egy adott anyajegy, esetleg anyajegyek rendszeresen ajánlott ellenőrzése – szakembereink a legnagyobb szakértelemmel, az egész szervezet működésére vonatkozó átfogó tudással és diszkrécióval kezelik a pácienseket.

Akár ambulánsan is megoldható a kisebb, jól körülhatárolható, zavaró vagy kóros bőrképlet, anyajegy eltávolítás a helyszínen. A számítógépes anyajegyszűrés lehetősége különösen fontos melanóma vagy más rosszindulatú bőrdaganat gyanúja esetén.

bőrgyógyászat-budapest-anyajegyeltávolítás

Az Oxygen Medical bőrgyógyászat Budapest frekventált központjaiban mind tapasztalt orvosi gárdáját, mind modern felszereléseit a hatékony, biztonságos gyógyítás szolgálatába állítva várja pácienseit.

Feltétlenül jelentkezzen be a bőrgyógyászat rendelésére, ha az alábbi változásokat tapasztalja:

  • Megváltozik az anyajegy színe vagy a pigmentációja egyenetlen lesz. Különféle árnyalatú barna és fekete keveredik pirosas, fehéres, kékes, szürkés vagy rózsaszínes árnyalatokkal.
  • Megváltozik a határa (széle), terjedni, nőni kezd a bőrfelszínen.
  • A korábbi mellett új, többitől eltérő anyajegy jelentkezik.
  • Az alakja aszimmetrikussá válik, vagy egy új, aszimmetrikus anyajegy jelenik meg.
  • Megváltozik a felszíne, korábban lapos anyajegy kiemelkedik a bőrből, megvastagodik.
  • Figyelmeztető jel a felmaródás vagy kisebesedés is, illetve az anyajegy vérzékenysége.

Esztétikai bőrgyógyászat Budapest szívében

Az életminőség nagyon fontos fokmérője a szépészeti beavatkozásoknak, ezért különösen fontos, hogy speciálisan képzett szakértők és modern eljárások álljanak a páciensek rendelkezésére. Ugyanis mindazok, akik igénybe veszik az esztétikai bőrgyógyászat szolgáltatásait, minden valószínűséggel szeretnék ismét szépnek, vonzónak látni önmagukat, vagyis javítanának az életminőségükön.

Ilyenkor egy jól sikerült, megfelelő körültekintéssel megválasztott kezelés sokat javíthat az önértékelésen. Fontos azonban a beavatkozás előtti megfelelő tájékoztatás és a lehetőségek pontos ismerete. Ha pedig a páciens irreális elvárások helyett a megjelenéséhez optimálisan illeszkedő képet szeretné megvalósítani, nagy rá az esély, hogy elégedetten távozhat. Számos esetben az így megnövekedett önbizalom a párkapcsolat, a karrier terén is javítja az életminőséget és a kilátásokat.

Lunch-time beavatkozások és kúrák az esztétikai bőrgyógyászaton

Mind az esztétikai bőrgyógyászat, mind a kozmetológia területén alkalmazható eljárások széles tárházával várjuk a fiatalodni, szépülni vágyókat naphegyi központunkban. Palettánkon megtalálható a lézeres szőrtelenítés, a ránctalanítás számos módszere, a ráncfeltöltés, az ajakfeltöltés, az orvosi hámlasztás, a lézeres arcfiatalítás és az izzadásgátlás. Központunkban igénybe vehető az országban csupán néhány helyen elérhető, eredeti Ultherapy kezelés.

Legkedveltebb eljárásaink között megtalálható a mimikai izomzat kezelése Botox injekcióval, a Drakula terápia, a Biolifting, a mezoterápia, a dermaroller kezelés és a Triniti kezelés is.

bőrgyógyászat-budapest-dermarollerSzakembereink kizárólag megfelelő képzettség birtokában végezhető eljárásokkal dolgoznak, a maximális biztonság és hatékonyság elvét szem előtt tartva. Mind gépparkunk, mind az esztétikai bőrgyógyászat által alkalmazott anyagok a legmagasabb minőségűek és a legújabb fejlesztések eredményei. Legyen szó lunch time eljárásról vagy több héten át tartó kúráról, a bőr fiatalítása, feszesítése professzionális és látványos eredményekkel jár. Az Oxygen Medical bőrgyógyászat Budapest egyik legelismertebb szakmai központjaként várja tisztelt pácienseit!