Hello nyár, viszlát narancsbőr!

5 alkalmas cellulit kezelés és zsírbontás

HATÉKONY CELLULIT- ÉS ZSÍRBONTÓ KEZELÉS!

Hozd magad formába a nyárra!

5 alkalmas Aqualix Injekciós zsírbontás + 5 alkalmas Alidya Injekciós cellulit kezelés
445.000 Ft

Van kedvezményre jogosító kuponod?
Kérjük online foglalásnál a megjegyzés rovatban tüntesd fel, vagy jelezd telefonon/személyesen.

Online időpontfoglalás

Legújabb csomagunkban hatékony megoldást kínálunk a narancsbőr és az apróbb zsírpárnák felszámolására!

A narancsbőr sokak számára okoz fejfájást, még a legtökéletesebb alaknál is megjelenhet.

Aki valaha vágott már bele küzdelembe a narancsbőr ellen, az megtapasztalhatta, mennyire makacs problémáról van szó. Legalább ugyanilyen bosszantó tud lenni az apró zsírpárna is a térdnél, deréktájékon, hason, karon, amitől egyszerűen nem tudunk megszabadulni, hiába a diéta és a sport.

Az Alidya injekciós kezeléssel hatékonyan veheted fel a harcot a narancsbőr ellen!

A kötőszövetbe juttatott narancsbőr elleni hatóanyag-koktél simább, narancsbőr-mentes bőrfelszínt eredményez, mivel az Alidya speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a narancsbőrt kiváltó okokat: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. Megköti a méreganyagokat, lúgosít, fokozza a szövetek nyirokkeringését és javítja a szövet szerkezetét.

A kezelést 7 naponta ismételjük és kúraszerűen alkalmazzuk. A hatóanyagot apró szúrások formájában (pici tűvel vagy mezoterápiás pisztollyal), 4-6 mm mélységbe juttatjuk. A szükséges kezelések száma egyéntől és a cellulit fokától függ. Az eddigi tapasztalatok alapján a páciensek szinte 100%-os elégedettségről számolnak be.

Mondj búcsút az apró zsírpárnáknak!

Az Aqualyx zsírbontás nagyon jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő zsírpárnákat. Férfiaknál a pseudo-gynecomastia, a mell elzsírosodása esetén is ajánlott. Az Aqualyx a helyi zsírlerakódások kezelését szolgálja, általános elhízás esetén nem használjuk.

Hatásos az olyan területeken, ahonnan mozgással és diétával sem tudunk megszabadulni a zsírtól. A hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be a kezelő közvetlenül a zsírszövetbe. A kezelések gyakorisága 21-24 naponta történik, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. Jellemzően 4-5 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez.