Guna bioterápia

Természetes fájdalomcsillapítás

A GUNA bioterápia új szemléletű, hatékony, biztonságos és jól tolerálható, természetes hatóanyagot tartalmazó fájdalomcsillapító terápia.
Világszerte több mint 30 országban nagy sikerrel használják a GUNA-MD készítményeket.

A legmodernebb molekuláris biológia legújabb kutatási eredményeit ötvözték a tradicionális orvoslással, a több ezer éves keleti gyógymódokkal. A GUNA bioterápia olyan megoldást kínál, mely az ízületet egységes szervként kezeli, az ízület funkcionális és strukturális helyreállítását célozza meg.

Mit tartalmaznak a GUNA ampullák ?

A GUNA készítményei szövet specifikus növényi és ásványi segédanyagokat és kollagént tartalmaznak. A kollagén egy zselatinos fehérje, amely megtalálható az inakban, porcokban, ízületekben és csontokban egyaránt. A GUNA készítmény a saját kollagén szintézis indukciója által segíti a miofaszciális rendszer regenerációját, így a szövetek tartószerkezete megerősödik. Elősegíti az ízületi, porcos vagy ínas terület újjáépülését, ezáltal magát a fájdalom kiváltó okot szünteti meg.
A GUNA MD kollagén terápia elősegíti a szövetek regenerációját, gyors fájdalomcsillapító hatásával enyhíti, megszünteti a mozgáskorlátozottságot. Stabilizálja az ízületeket, így megelőzi további károsodásukat.

Mi a GUNA bioterápia előnye ?

A készítményt injekció formájában használjuk. A terápia során az adott terület nyomásérzékeny és akupunktúrás pontjain alkalmazzuk, a kezelés a beteg számára kis megterheléssel jár.
Hatásos, jól tolerálható, nincs ismert mellékhatása, ellenjavallata, nincs allergiás reakció. Nem kell számolni gyógyszer interakciókkal, természetes hatóanyagokat tartalmaz. Nem csak a tüneteket szűnteti meg, az elváltozás okát kezeli. Nincs a WADA dopping tiltólistáján, így élsportolóknál is alkalmazható.

Milyen panaszok esetén alkalmazzuk az MD kollagén terápiát ?

Poszturális ( tartási ) gerinc fájdalom, merev nyak-szindróma, a gerinc ízületeinek degeneratív elváltozásai következtében kialakuló fájdalom, porckorong-rendellenességek, végtagokba sugárzó fájdalmak, zsibbadások. Különböző ízületi fájdalmak, alagút szindrómák.

Központunkban Dr. Pál Mónika reumatológus szakorvos végzi a Guna bioterápiát.

Árak:
Guna Bioterápia 1 ampulla beadási díjjal 15.000 Ft
Guna Bioterápia 2. ampullától beadási díjjal 12.000 Ft

Mozgásszervi fájdalmakkal küzd? Foglaljon időpontot!

Telefon:
+36 (20) 554 1498

E-mail cím:
recepcio@oxygenmedical.hu