oxygen_medical_hasi_uh

Hasi ultrahang + nagylabor csomag 25.500 Ft helyett 20.000 Ft.

A csomag tartalma:

  • Komplex hasi ultrahang vizsgálat
  • Nagylabor csomag

A csomag részletei:
Hasi ultrahang vizsgálat 16.000 Ft. A nagylabor csomag akciós ára 9.500 Ft, amelyből további 5.500 Ft-ot ajándékba adunk. A nagylabor csomag tartalmazza a labor paramétereket, vizeletvizsgálatot és a vérvételi díjat.

Nagylabor + vizeletvizsgálat csomag tartalma:

  • Vérvételi díj.
  • Vérvételi paraméterek:
    glükóz, Na, Ka, Ca, MG, P, karbamid, kreatinin, húgysav, LDH, CK, CRP, összfehérje, albumin, koleszterin, triglicerid, HDL, LDL, összbilirubin, GOT, GPT, Gamma-GT, alkalikus foszfatáz, süllyedés, mennyiségi vérkép, minőségi vérkép, vas, üledék meghatározás, TSH.
  • Teljes vizeletvizsgálat
  • Laboratóriumi lelet

Az eredmény 1-2 munkanapon belül készül el.

Az akciós csomag két megjelenést igényel. Az első alkalommal a vérvétel, a második alkalommal a hasi ultrahang történik. A labor lelet eredménye szükséges lehet a hasi ultrahang vizsgálathoz. A díj az első alkalommal fizetendő.

Fontos tudnivalók a hasi ultrahang vizsgálat előtt:

Vizsgálat előtt 6 órával nem szabad semmit enni. Délelőtti vizsgálatnál a reggeli elmarad.
Inni ebben a 6 órában kizárólag csapvizet, vagy szénsavmentes ásványvizet lehet.
Telt húgyhólyag szükséges a hasi ultrahang vizsgálatához. Minimum 2 órával a vizsgálat előtt nem szabad wc-re menni, és kicsivel több vizet célszerű fogyasztani.

Az Oxygen Medicalban jelenleg az egyik legújabb ultrahang berendezés működik. A gép adottságának és Dr. Szabó Andrea kiváló szaktudásának köszönhetően, súlyosnak tűnő hasi probléma esetén alkalmazható egy Vese artéria Color Doppler vizsgálat, amely egy hasi ultrahang vizsgálatra épülő kiegészítő vizsgálat.

*Az elkészült labor lelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. Eltérés esetén a kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát.

Nincs hozzászólás