hasu_uh

Hasi ultrahang vizsgálat nagylabor csomaggal 24.000 Ft helyett 20.000 Ft!

A hasi ultrahang vizsgálattal a hasi-és kismedencei rendellenességeket lehet diagnosztizálni, ilyen például az epekövesség, hasi szervek akut vagy krónikus gyulladásos rendellenességei, megnagyobbodásai, fejlődési rendellenességei, daganatos elváltozásai, vérzései, hasi folyadékgyülem kimutatása, vese és húgyutak elváltozásai. A vizsgálat számos esetben választ adhat a hasi fájdalmak okára! Betegség megelőzés céljából a hasi ultrahang vizsgálat évente javasolt.

Hasi ultrahang + nagylabor csomag részletei:

Hasi ultrahang vizsgálat 16.000 Ft. A nagylabor csomag akciós ára 8.000 Ft amelyből még további 4.000 Ft-ot ajándékba adunk. A nagylabor csomag tartalmazza a labor paramétereket, vizelet vizsgálatot és a vérvételi díjat. Az akciós csomag két megjelenést igényel. Az első alkalommal a vérvétel, a második alkalommal a hasi ultrahang történik. A labor lelet eredménye szükséges lehet a hasi ultrahang vizsgálathoz.

Fontos tudnivalók a hasi ultrahang vizsgálat előtt!

  • Vizsgálat előtt 6 órával nem szabad semmit enni. Délelőtti vizsgálatnál a reggeli elmarad.
  • Inni ebben a 6 órában kizárólag csapvizet, vagy szénsavmentes ásványvizet lehet.
  • Telt húgyhólyag szükséges a hasi ultrahang vizsgálatához. Minimum 2 órával a vizsgálat előtt nem szabad wc-re menni, és kicsivel több vizet célszerű fogyasztani.

A nagylabor csomag tartalma:

  • Vérvételi díj.
  • Vérvételi paraméterek:
    glükóz, Na, Ka, Ca, MG, P, karbamid, kreatinin, húgysav, LDH, CK, CRP, összfehérje, albumin, koleszterin, triglicerid, HDL, LDL, összbilirubin, GOT, GPT, Gamma-GT, alkalikus foszfatáz, süllyedés, mennyiségi vérkép, minőségi vérkép, vas, vizeletvizsgálat, üledék meghatározás, TSH.
  • Teljes vizelet vizsgálat
  • Laboratóriumi lelet

Az eredmény 1-2 munkanapon belül készül el.

*Az elkészült labor lelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. Eltérés esetén a kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát.

Nincs hozzászólás