Kozmetika

A Maria Galland kezelések 1962 óta évről évre forradalmasítják a kozmetikai eljárásokat, miközben őrzik vezető pozíciójukat a szakma élvonalában.
A világszínvonalú, specifikusan kifejlesztett kezelések közé tartozik többek közt az orvos-kozmetológiai Systeme Dermatologique, a Soin Dermatologique és a Maria Galland egyedi 7 formulája. A reformkezelések alapjai – a cég hagyományainak megfelelően – a természetes aromakompozíciók és a prémiumkategóriás hatóanyagok.

kozmetika oxygen

A magas színvonalat garantálja az is, hogy a termékek gyártását, fejlesztését és bevizsgálását egy gyógyszeripari cég laboratóriumában végzik. Maga a név garancia az eredeti, kiváló minőségű formulákra, melyek azonnali és tartós eredményt hoznak. A kezelések fontos része ugyanakkor a képzett Maria Galland kozmetikus szakértő érintése, amely tökéletes relaxációt és teljes megújulást nyújt az elme, a test és a lélek számára. Az eljárások alkalmasak az orvosi beavatkozások hatékonyságának növelésére és megtartására is.

Bíró Zsuzsa mesterkozmetikus

Bíró Zsuzsa közel 20 éve dolgozik a Maria Galland Paris metódussal és termékekkel. Tudását folyamatosan bővíti az anyacég képzésein Párizsban és szalonjában is évenkénti tréningben részesül a francia trénerektől. 2013-ban munkájának elismerésként elnyerte “Az év üzletasszonya” címet a Maria Galland magyarországi képviseleténél.

Szakoktatóként és mestervizsgáztatóként is volt alkalma képezni magát, ám legfőbb célja, hogy megismertesse és megszerettesse vendégeivel a Maria Galland prémium kategóriás kezeléseit és esszenciáit, amelyeket a világon mindenhol nagy sikerrel alkalmaznak.

A kezeléseket megismerheti egy express Intermezzo szépségtalálkozó (30perc) vagy egy szépségszünet (45 perc) keretén belül.

Kezelések

  • Dermatologique kezelés érzékeny bőrre
  • Masqe modelant kezelések
  • Arany-gyöngy limitált luxuskezelés
  • Cocon kezelés
  • Thalasso tengeri algás kezelés
  • Profilift feszesítő kezelés
  • Homme Galland férfi arckezelések
  • Mikrodermabráziós gyémántpeeling

Kezelések árai

Bemutatkozó kezelések: 5.000-6.500 Ft
Arckezelések: 10.000-29.000 Ft

Bejelentkezés

Oxygen Medical Naphegy
+36 / 20 – 938 – 9400
birozsuzsa66@gmail.com