férfi vérvétel

Férfi egészség csomag 42 420 Ft helyett 29 900 Ft

Elmúlt 40 éves, és időnként gondot okoz a prosztatája, esetleg túlsúllyal, magas vérnyomással, fáradékonysággal, libidócsökkenéssel küzd? A labor vizsgálat férfiaknak is ajánlott, sőt ennek segítségével könnyen, gyorsan utánajárhat panaszai okának!

A férfiak egészségét leggyakrabban a magas vérnyomás, a súlynövekedés, a szív- és érrendszeri rizikófaktorok, a libidó csökkenését okozó rejtett panaszok, a megnagyobbodott prosztata, a tünetmentes gyulladások, és a fel nem ismert vagy még ki nem fejlődött cukorbetegség veszélyeztetik. Laborcsomagunkban mindezeken felül vizsgáljuk az ionháztartást, a máj, a pajzsmirigy, a vese, a hasnyálmirigy állapotát, utánajárunk, nem áll-e fenn vérszegénység vagy reumatikus betegség. A labor vizsgálat férfiaknak kifejlesztett változata tehát általános képet ad a szervezet állapotáról.

Férfi egészség csomagunk tartalma:

vérvételi díj, teljes vérkép, Na, K, Ca, Mg, P, karbamid, kreatinin, húgysav, LDH, CK, CRP, összfehérje, albumin, koleszterin, triglicerid, HDL, LDL, összbilirubin, se-bilirubin, GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, süllyedés, vas, vizeletvizsgálat, TSH, transferrin, vércukor, HgbA1c, inzulin, prothrombin, APTI, anti-TPO, reuma faktor, AST, lipáz, amiláz, PSA, prolaktin, tesztoszteron, tesztoszteron free

A csomag D-vitaminszint meghatározással is kérhető!
Az akciós ár ebben az esetben: 32.900 Ft

* A laboreredmény kiértékelést nem tartalmaz. A kapott laboreredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy lehetősége van központunkban is időpontot foglalni a kiértékelésre egy szakorvosi vizit keretében.

Nincs hozzászólás