szemvizsgalat_budapest

Látásvizsgálat 17.000 Ft helyett most csak 14.000 Ft

Profi vizsgálattal képet kaphat a szeme egészségéről!

Általában akkor fordulunk szemorvoshoz, ha gyulladást tapasztalunk, vagy ha már nem látunk olyan élesen. Pedig egy szemészeti szűrővizsgálat során számos tünetmentes, mélyebb problémára is fény derülhet, amely időben felfedezve még gyógyítható.

Egyetlen szervünk sem képes olyan élethű képet festeni vénáink és artériáink állapotáról, mint a szemünk. Mivel szinte mindegyik, az anyagcseréhez kapcsolódó rendellenesség hatással van a véredényekre, a szem fontos szerepet játszhat az ilyen típusú betegségek felismerésében. Egy teljes, átfogó szemészeti szűrés során mindezt professzionálisan és eredményorientáltan kivizsgálják, egy esetlegesen súlyos látásromlást eredményező betegség apró jelei után kutatva.

Kinek ajánlott különösen?

  • Cukorbetegeknek. A diabétesz gyakori szövődménye a szemfenék meszesedése, de a betegség velejárója a szemnyomás emelkedés is, melyből – kezelés hiányában- zöldhályog is kialakulhat.
  • Magas vérnyomásban szenvedőknek is ajánlatos évente, kétévente részt venni egy teljes szűrőprogramon.
    Mert a legkorábban a szemfenéki erek elváltozása látható. A retina ereiben ugyanúgy kialakulhat érszűkület, mint a koszorúerekben vagy az agyi erekben.
  • Akinek a családjában öröklődnek a szemproblémák (rövid-, távollátás, zöldhályog), harminc éves kor felett érdemes évente egyszer részt venni a szűrésen – tünetmentesség esetén is.
  • Rendszeres, ismétlődő fejfájásos panaszok esetén is ajánlott a szemészeti szűrés, a panaszok hátterében szemüreggyulladás, de súlyosabb esetben akár rejtett tumor is állhat.

Hivatkozzon az akcióra és kérjen időpontot a recepción akciós szemészeti szakorvosi vizsgálatra.

Nincs hozzászólás