szemvizsgalat_budapest

Látásvizsgálat 17.000Ft helyett most csak 14.000Ft

Profi vizsgálattal képet kaphat a látása egészségéről!

Október a „Látás Hónapja”. A kezdeményezés célja a rendszeres látásvizsgálaton való részvétel fontosságára való figyelemfelhívás.

Az akciót ajánljuk azon Pácienseinknek akinek a családjában öröklődnek a szemproblémák (rövid-, távollátás). Illetve már harminc éves kor felett érdemes évente egyszer részt venni szűrésen – akár tünetmentesség esetén is.

Tünetek amelyekkel érdemes igénybe venni az akciós szűrést:

  • Rövidlátás: A látásélesség távolra csökken, közelre változatlanul jó. Nagyfokú rövidlátás esetén azonban közelre is korrigálást igényel.
  • Távollátás: Közelre és távolra egyaránt a látásélesség csökkenését idézi elő. Már kisgyermekkorban előfordulhat, hogy különféle panaszokat okoz (fejfájás, gyengébb látásélesség, tompalátás).
  • Görbületi eltérések: Közelre és távolra egyaránt zavaró kontúros, elmosódott látást jelent. A fokozott javítási kényszer pislogásban, hunyorgásban nyilvánulhat meg.
  • Öregszeműség: Az emberi szem élettani sajátossága, amely idővel bárkinél jelentkezhetnek.

Amennyiben fejfájás, gyengébb látásélesség, tompalátás tapasztal hivatkozzon az akcióra és kérjen időpontot a recepción akciós szemészeti látásvizsgálatra.

Nincs hozzászólás