Orvos

Dr. Demjén László

  • Speciality: Nőgyógyász főorvos, terhesgondozás, gyemeknőgyógyász

Szakmai pályafutás:

Miután 1999-ben megszerezte általános orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, öt évvel később szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tett. 2009-ben egészségügyi szakmenedzser képesítést szerzett a Szent István Egyetemen, majd tudását bővítendő, 2010-ben gyermeknőgyógyászatból is szakvizsgázott. További képesítései közé tartozik a Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaság B vizsgája és a Magyar Menopausa Társaság 3 MO vizsgája, amelynek birtokában jogosult a korszerű hormonpótló gyógyszerek kedvezményes vényfelírására. Páciensei és a kezelt kismamák számára szükség esetén speciális vizsgálatokat, kórházi hátteret, ellátást is javasol, szervez.

Nyelvtudás

angol, orosz

Tevékenység

Dr. Demjén László mind a nőgyógyászat, gyermeknőgyógyászat mind a terhesgondozás és szülésvezetés terén jelentős tapasztalatokkal bír, ezen felül külön speciális tudással rendelkezik a gyermeknőgyógyászat, a menopauza tüneteinek kezelése, valamint a meddőség kivizsgálása és kezelése terén. Szakmájának alapjaként a megalapozott tudásra, az empátiára és a diszkrécióra épít, a személyes figyelmet pedig elengedhetetlennek tartja.

Dr. Demjén László szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász, menopauza és meddőségi specialista, várja magánrendelésén a Springday Medical központban.

Rendelési idő

Rendelési idő 
Csütörtök15:00 - 19:00

Legutóbbi cikkek