Orvos

Dr. Hubina Erika PhD

  • Speciality: Endokrinológus főorvos

Lehetőség telefonos konzultációra! 
Tudjuk, hogy az orvosi ellátás sokak számára ebben az időszakban is nélkülözhetetlen, ezért a helyzethez alkalmazkodva az online vizit lehetőségét biztosítva próbálunk meg segíteni Pácienseinknek.
Endokrinológiai rendelés esetén ez a lehetőség kifejezetten jól működik a panaszok és a vérvételi eredmények birtokában. Vérvételt hétköznap délelőtt elérhető a központunkban.

A kezelés alatt álló pácienseinknek is jelenleg így tudjuk biztosítani a konzultációt és a kontroll ellenőrzéseket.

Szakmai pályafutás:

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 1988-ban általános orvosi, 1994-ben belgyógyász, 1997-ben endokrinológia szakorvosi képesítést, majd 2004-ben PhD diplomát szerzett.

Szakmai tapasztalatát 2001-ben a koppenhágai egyetemi kórház endokrinológia részlegén 3 hónapos, 2004 -től a londoni Queen Mary Egyetem endokrinológia és onkológia részlegén egyéves, 2007- től a Los angelesi Cedars-Sinai Gyógyintézeti Központ endokrinológia részlegén 2 éves szakmai gyakorlattal gyarapította. Számos magyar és nemzetközi kongresszuson, szakmai továbbképzésen és klinikai endokrinológiai vizsgálatban vett részt.

Tagja a Magyar Belgyógyász Társaságnak, a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaságnak és a Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaságnak.

3 könyvfejezet (2 magyar- 1 angol nyelvű), 36 endokrinológia szakmai cikk publikálása fűződik a nevében (19 magyar, 17 angol nyelvű), konferenciákon 44 magyar, 37 angol nyelvű összefoglalót ismertetett az eredményeiről.

Jelenleg a Honvédkórház Endokrinológiai- Anyagcsere és Diabetológiai részlegén is dolgozik.

Nyelvtudás

német, angol

Tevékenység

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek élet- és kórtanát, valamint az anyagcsere-rendellenességeket vizsgáló tudományág. Dr. Hubina Erika az endokrinológia területén belül foglalkozik többek közt a cukorbetegséggel, a pajzsmirigybetegségekkel, a petefészek működési zavaraival, a férfi nemi működés zavarainak hormonális vizsgálatával, az agyalapi mirigy, a mellékvese és a mellékpajzsmirigy betegségeivel, csontritkulással, valamint az életkilátásokat csökkentő anyagcsere-eltérések (zsíranyagcsere-zavarok) kezelésével.

Rendelésének egyik fő célja, hogy a betegek a lehető legrövidebb várakozási idővel kerüljenek szakrendelésre, alapos kivizsgálás után pontos diagnózishoz és megfelelő kezeléshez jussanak.

Rendelési idő 
Kedd16:00 - 20:00
Szerda16:00 - 20:00

Legutóbbi cikkek