online_konzi

Továbbra is van lehetőség online konzultációra

A jelenlegi járványügyi helyzet megnehezíti a szükséges orvosi vizsgálaton való megjelenést, ezért a Springday Medical Magánorvosi Központban elérhető az online vizit szolgáltatás.

Tudjuk, hogy az orvosi ellátás sokak számára ebben az időszakban is nélkülözhetetlen, ezért a helyzethez alkalmazkodva az online vizit lehetőségét biztosítva próbálunk meg segíteni Pácienseinknek.

Időpontfoglalás
Az online vizit telefonos előjegyzés alapján történik. Az időpontfoglalás során asszisztens kollégáink ellenőrzik, hogy az Ön esetében lehetséges-e online konzultáció, illetve teljes körű tájékoztatást adnak a szolgáltatással kapcsolatban. Kizárólag abban az esetben adunk időpontot és kérjük a szolgáltatás díját, amennyiben az Ön panasza/állapota alkalmas az online konzultációra.
Bejelentkezés:
+36 (1) 799 7986
+36 (20) 554 1498
+36 (20) 254 1350

Online vizit alkalmával mi hívjuk Önt
Szakorvosa keresni fogja Önt az előre egyeztetett időpontban az előre egyeztetett módon. (telefon, skype, zoom stb.)

Új páciens
Amennyiben Ön új Páciens az első online vizit előtt kérjük, küldje el adatait a recepcio@springdaymedical.hu email címre:
-név
-születési idő
-anyja neve
-lakcím
-TAJ-szám
-telefonszám
-panasz/állapot rövid leírása (esetleg fotóval illusztrálva)
-meglévő leletek (beszkennelve, lefotózva, begépelve)

Fontos információk

• Telefonos konzultáció során orvosi tanácsadás történik, konkrét vizsgálat elvégzésére nem kerül sor.
• A távkonzultáció nem helyettesíti a személyes orvos-páciens találkozást. A távkonzultáció során rész-vizsgálat történik, az orvos a páciens által átadott adatokra és információkra alapozva hozza meg javaslatát. Ezért kiemelten fontos, hogy a konzultáló orvos a lehető legtöbb háttérinformációt megkapja még a konzultáció előtt.
• Amennyiben a konzultáció során az orvos szakmai megítélése szerint a vizsgálat személyes elvégzése nélkülözhetetlen, pácienseink figyelmét erre külön felhívja.
• A telefonos online vizit nem helyettesíti teljes mértékben a szakorvossal folytatott személyesen konzultációt és orvosi vizsgálatot sem, ezért nem tudunk teljes szakmai felelősséget vállalni.
• Kollégáink korlátozottan érhetőek el telefonon, de mindenkit visszahívunk.
• Az online vizitek időpontjai eltérhetnek a weboldalon feltüntetett rendelési időpontoktól.
• Az időpontfoglással és az online vizitdíj átutalásával együtt Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, amelyet a weboldalunkon megtalál.
• Nem mindegyik szakterület alkalmas az online konzultációra. Kérjük, érdeklődjön telefonon a lehetőségekről.

Kérjük, vigyázzanak magukra és a szeretteikre!

Nincs hozzászólás