pajzsmirigy ultrahang

Pajzsmirigy ultrahang mellé ajándék ingyenes TSH labor vizsgálat

Derítsen fényt a panaszai okára!

A pajzsmirigy optimális működésének felborulása szerteágazó tüneteket okozhat. Gyakori probléma többek között az indokolatlan hízás vagy a fogyás, a tünetekből fakadó rossz közérzet, az állandó fáradtság, idegesség, álmatlanság. Számos népbetegség hátterében is sok esetben a pajzsmirigy működésének zavara áll.

Akár szívritmuszavarok, magas koleszterinszint, pánik tünetek, depresszió és labilitás is kialakulhat így. A szülések 10-17 százalékában a szülést követően 2-6 hónap múlva pajzsmirigy-gyulladás fejlődhet ki, amelynek jellegzetes, sokrétű tünetei az erős szívdobogás, idegesség, gyengeség, kimerültség, testsúly-növekedés és hajhullás. A pajzsmirigy betegségei gyakori okai a terméketlenségnek, a vetéléseknek, menstruáció zavaroknak.

A pontos diagnózist segíti az ultrahang vizsgálat. Ez a fájdalom- és kockázatmentes eljárás kitűnően alkalmas arra, hogy a pajzsmirigy esetleges göbös elváltozásait, cisztákat, gyulladásos folyamatokat keressen vele a szakember.

A vizsgálat során elengedhetetlen a vér elemzése is. A laboratóriumi vizsgálatok a szerv aktuális működéséről adnak felvilágosítást. Az agyalapi mirigy által termelt TSH, illetve a pajzsmirigy hormonok T3 és T4 szintje jelzi a szerv aktuális funkcionális állapotát.

A vizsgálat 16.000 Ft.

* A laboreredmény kiértékelést nem tartalmaz. A kapott laboreredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy lehetősége van központunkban is időpontot foglalni a kiértékelésre egy szakorvosi vizit keretében.

Nincs hozzászólás