tsh_pajzsmirigy

Pajzsmirigy ultrahang mellé ajándék ingyenes TSH laborvizsgálat

Derítsen fényt a panaszai okára!

A pajzsmirigy optimális működésének felborulása szerteágazó tüneteket okozhat. Gyakori probléma többek között az indokolatlan hízás vagy a fogyás, a tünetekből fakadó rossz közérzet, az állandó fáradtság, idegesség, álmatlanság, meddőség. Számos népbetegség hátterében is sok esetben a pajzsmirigy működésének zavara áll.

Akár szívritmuszavarok, magas koleszterinszint, pánik tünetek, depresszió és labilitás is kialakulhat.
A szülések pár százalékában a szülést követően 2-6 hónap múlva pajzsmirigy-gyulladás fejlődhet ki, amelynek jellegzetes, sokrétű tünetei az erős szívdobogás, idegesség, gyengeség, kimerültség, testsúly-növekedés és hajhullás.
A pajzsmirigy betegségei gyakori okai a terméketlenségnek, a vetéléseknek, menstruáció zavaroknak.

A pontos diagnózis felállítását segíti az ultrahang vizsgálat és a labor vizsgálat együttese. Ez az eljárás kitűnően alkalmas arra, hogy a pajzsmirigy esetleges göbös elváltozásait, cisztákat, gyulladásos folyamatokat keressen vele a szakember.

Amennyiben az ultrahang vizsgálat eredménye eltér, az indokolhatja a TSH-n kívül további pajzsmirigy paraméterek vizsgálatát is mint például a T3, T4. A laboratóriumi vizsgálatok a szerv aktuális működéséről adnak felvilágosítást.

A vizsgálat 16.000 Ft. A vizsgálat mellé ajándékba adjuk a TSH labor paramétert és a vérvételi díjat. Az ultrahang és a vérvétel egy alkalommal történik.

Az elkészült labor lelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. A kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát.

Nincs hozzászólás