Dr. Paulenka Kinga
BŐRGYÓGYÁSZAT, ONKODERMATOLÓGIA
Rendelési idő
Kedd16:00-19:00

Szakmai tevékenység:

Dr. Paulenka Kinga orvosi diplomáját a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen szerezte meg, bőrgyógyászati rezidens képzését a Miskolci Semmelweis Kórházban töltötte. Szakvizsgáját Szegeden tettem le, majd 4 évig Hatvanban, a Bőr- és nemibeteg gondozó vezetőjeként dolgozott az Albert Schweitzer Kórházban. „Ez számomra hatalmas elismerés és megtiszteltetés volt, és kiváló lendületet nyújtott szakmai sikereimhez” – fogalmaz. „Tudásomat rendszeresen bővítem különböző kongresszusokon, konferenciákon” – teszi hozzá.

Magánrendelése fókuszában a bőr daganatos megbetegedései, ezek szűrése áll. „Évről-évre egyre magasabb a bőrdaganatok száma, melynek megelőzését és kezelését tartom egyik legfontosabb célkitűzésemnek. Munkám egyik fő alappillére a dermato-onkológia, így pácienseim ellátásában ez a terület prioritást képez” – mondja dr. Paulenka Kinga.

Magánrendelésein minden részletre kitér, és híres arról, hogy nincs számára olyan „kis részlet”, mely elkerülné a figyelmét. „Számomra kiemelten fontos a pácienseim részére biztosított közvetlen, barátságos hangulat, intim közeg, az emberi méltóság tiszteletben tartása és a nyugalom megteremtése” – hangsúlyozza orvosunk.

Kapcsolódó szakterületek