Szilágyi Orsolya
ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK
Rendelési idő
Szombat08:00-12:00

Szilágyi Orsolya vagyok diplomás ápoló, kozmetikus és műkörmös.

Az emberekkel való munka mindig is a szenvedélyem volt és a szépségiparban találtam meg a helyemet. Az évek során a szakmai hátterem folyamatosan bővült, és most már büszkén kínálom széleskörű szolgáltatásaimat, hogy segítsek vendégeimnek a magabiztosságuk és szépségük felfedezésében.

A hosszú évek során szerzett tapasztalatom az egészségügyi szektorban kiváló alapokat teremtett az orvosi esztétikai kezelések terén. A diplomám segít megérteni a bőr biológiáját és az egészségügyi összefüggéseket, így biztosítva, hogy minden kezelés biztonságos és hatékony legyen.

Műköröm- és kozmetikusként pedig a precizitás és a részletesség iránti szeretet vezérli a munkámat. A vendégek szépségéért és jólétéért dolgozom, és mindent megteszek annak érdekében, hogy minden kezelés egy kellemes és pihentető élmény legyen.

A legfontosabb célom az, hogy segítsek az embereknek felfedezni a bennük rejlő szépséget és növelni az önbizalmukat. Ha bármilyen kérdésed van, vagy ha szeretnéd kipróbálni a szolgáltatásaimat, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot. Minden vendéget szívélyesen és szeretettel várok.

Nagy várakozással tekintek előre arra, hogy találkozhassak veled, és segíthessek a szépségápolás és önbizalom növelése terén.

Az Oxygen Medical Magánorvosi Központban ajakfeltöltéssel, injekciós zsírbontással és termikus ionizációval várom vendégeimet.

Kapcsolódó szakterületek