Blog

 • kardiologia_budapest_riziko

  4 elterjedt betegség – 6 rizikófaktor

  Szív- és érrendszeri betegségek, légzőszervi betegségek, daganatok és cukorbetegség – ez a négy leggyakoribb, nem fertőző betegség. A WHO iránymutatása alapján dr. Marton Anna, az Oxygen Medical belgyógyász, kardiológus, diabetológusa a megelőzésük lehetőségeire hívta fel a figyelmet. Sok múlik az életmódon A WHO egy tanulmányban nemrégiben megnevezte azokat a rizikófaktorokat, amelyek a négy legelterjedtebb krónikus Tovább

 • pollenallergia_allergiaszezon

  10 tipp allergiásoknak

  Javában tart a pollenszezon, de még előttünk a legtöbb panaszt okozó allergén növény, a parlagfű virágzásának ideje. Hogyan segíthetnek magukon az allergiások? 1. Zárjuk ki a polleneket! Az allergén pollenek aktuális időszakában a lakásban tartsuk inkább zárva az ablakokat, szellőztetéshez semmiképpen sem a reggel 5 és 10 óra közötti időszakot válasszuk, a pollenkoncentráció ugyanis ekkor Tovább

 • UV-sugarzas

  A szélvédő védi a szemet?

  Vezetés közben általában nem gondolunk arra, hogy az autó szélvédője megvédi-e a szemet az UV-sugárzástól, pedig fontos lenne. Dr. Tóth Eszter, az Oxygen Medical szemésze, kontaktológusa a következményekről, a napszemüvegről és a védekezés lehetőségeiről beszélt.

 • fogaszat_allapot_start_csomag

  Fogászati állapotfelmérés start csomag

  Látogasson el hozzánk állapotfelmérésre. Az első alkalomra összeállítottunk egy kedvezményes csomagot. A csomag tartalma: a fogászati állapotfelmérés és konzultáció panoráma röntgen fogkő-eltávolítás. A csomag ára: 23.000 Ft helyett 18.000 Ft. A csomag kizárólag az első állapotfelmérés alkalmával vehető igénybe. Az állapotfelmérést és a kezeléseket fogorvos végzi. A panoráma röntgen az állapotfelméréshez készül, elvitel esetén a díj Tovább

 • prosztata_gondok

  8 tanács a prosztatarák megelőzéséhez

  Az életmód jelentősen csökkenheti az agresszív prosztatarák kockázatát, a szűrések pedig idejében felfedezhetővé tehetik a problémát.

 • d-vitamin_szures

  Turbózd fel a D-vitamin szintedet!

  A D-vitamin hiánya több betegség kialakulásában is szerepet játszik. Pótlására nagyon oda kell figyelni, a téli időszakban különösen.

 • bőr_nap_napozás

  12 tény a bőr védelmének érdekében

  Most már visszavonhatatlanul megjelentek az erősebb napsugarak, amelyek sokakat napozásra csábítanak. A védelem azonban elengedhetetlen.

 • áb_lábujj_lábgomba_gomba

  Viszket, hámlik? 5 tipp lábgomba ellen!

  A meleg idő és az izzadás gyakoribbá teszi a lábgomba néven ismert bőrtünetek megjelenését. Ez tulajdonképpen gombás fertőzés a lábon. Dr. Vincze Ildikó, az Oxygen Medical bőrgyógyásza szerint megfelelő kezeléssel megszabadulhatunk a kínos tünetektől.

 • bölcsességfog_bölcsességfokag_foghúzás

  Mikor indokolt a bölcsességfog eltávolítása?

  A bölcsességfog sokszor rossz irányban vagy túl kevés helyen próbál kibújni, amivel a többi fogat is veszélyeztetheti.