Termikus ionizáció

Szemhéj korrekció, bőrfiatalítás, plasztikai beavatkozás nélkül!
Foglaljon időpontot online!

Kimagasló eredménnyel kezeli a petyhüdt bőrt, megereszkedett szemhéjat és radikális a ráncsimításban.

Milyen problémák esetében alkalmazható?

  • Megereszkedett, petyhüdt szemhéj
  • Szarkalábak, ajak, homlok, fül előtti ráncok
  • Toka, nyak, dekoltázs feszesítés
  • Teljes arclifting

Hogyan működik?

A kezelés során kizárólag a saját kollagén termelés kerül beindításra, így fejti ki hatását. A gyakorlatban erre úgy kerül sor, hogy amint a készülék kezelőfeje a bőrfelszín közelébe kerül, felmelegíti a bőrt apró pici pontokban a mélyebb szövetek érintése nélkül. A hő hatására a bőrben lévő kollagén rostok azonnal összezsugorodnak, aktivizálódnak a regenerálódási mechanizmusok, amelyek az apró sérüléseket javítják ki. Aktívak lesznek azok a fibroblast sejtek, melyek a kötőszövetes állományban a kollagént fogják termelni, ennek hatására 1-2 hónap alatt a bőr megerősödik, feszesebbé válik és csökken a megereszkedés mértéke.

Fájdalmas a kezelés?

A kezelés komfortosságának megőrzése érdekében érzéstelenítő krémet alkalmazunk. Esetleges enyhe, csipkedő érzet jelentkezhet a kezelés közben.

Utóápolás a regenerálódási időszakban

A 100 faktoros fényvédő használata minimum 3 hónapig kötelező a kezelt területen (téli és nyári időszakban egyaránt) az esetleges hiperpigmentáció megelőzése érdekében. A terület rendszeres hidratálása elengedhetetlen a megfelelő regeneráció érdekében.

Meddig tart a kezelt terület regenerálódása?

Természetes gyógyulási reakció, hogy az érzékenyebb kezelt terület 4-5 napig duzzadt lesz (csak szemhéj esetében jelentkezik). A kezelés során keletkezett apró kisülések helyei pörkösödnek és 7 nap alatt leválnak a bőrről hegesedés nélkül. A pörkök leválása után már sminkelhető a terület.

Termikus ionizáció kezelés ára:
55.000 Ft

Foglaljon időpontot online!

Miért válassza az Oxygen Medical Magánorvosi Központ esztétikai kezeléseit?

  • Magas minőségű alapanyagokkal és tapasztalt szakemberekkel várjuk.
  • Képzett asszisztenseink, recepciós kollégák segítik.
  • A kezelés ideje alatt díjmentes parkolási lehetőséget biztosítunk.
  • Könnyen megközelíthető helyen, modern környezetben várjuk.
  • Gyors és kényelmes időpontfoglalási lehetőséget biztosunk online.
  • Több, mint 35 szakterülettel várjuk, így komplex kezeléseket is biztosítunk szükség esetén.

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Telefon:
+36 (20) 554 1498

E-mail:
recepcio@oxygenmedical.hu

Kontraindikációk

Fertőző betegség, a kezelt területen bőrbetegség, gyulladás. Friss műtéti heg esetén a kezelt területen. Legyengült immunrendszer, lázas állapot, hegesedésre keloidra való hajlam. Lidocain érzékenység. Epilepszia, pszichés betegség, nyugtató, altató, kedélyjavító szedése. Antibiotikum kúrát követően 1 hónap várakozási idő. Kötőhártya gyulladás után 6 hét várakozási idő. Botox, hialuronsavas feltöltések esetén 1 hónap várakozási idő. Kemoterápiát követően 12 hónap várakozási idő. Problémák a nyirokkeringéssel, eltávolított nyirokcsomók. Daganatos betegség, szívbetegség. Várandósság, szoptatás. Zöldhályog, szürkehályog (szemkörnyék kezelés esetén).