Előfoglalási akció esztétikai kezelésre

Célunk, hogy Pácienseink számára magas színvonalú, komplex esztétikai kezeléseket nyújtsunk a természetesség jegyében.
Kezeléseink segíthetnek az ajkak feltöltésében, az orcák volumenizálásában, kontúrozásában, a ráncok csökkentésében és a zsírbontásban.


Foglalja le időpontját -10% kedvezménnyel!

Online időpontfoglalás

Ajakfeltöltés
1ml
120.000 Ft helyett 108.000 Ft
0,5ml
90.000 Ft helyett 81.000 Ft

Az ajakfeltöltés és olyan esztétikai beavatkozás, melynek célja az ajkak teltebbé, fiatalosabbá tétele, hidratálása illetve esetleges eredendő aszimmetria korrigálása. Az ajakfeltöltés lehetőséget biztosít, hogy a kor előrehaladtával egyre inkább tónusvesztett ajkakon korrekciót végezhessünk, de megoldás azok számára is, akik fiatalságuk dacára tartják túl keskenynek szájvonalukat. A kezelésnél a világ egyik vezető hyaluronsav tartalmú márkáját a Juvéderm® termékét használjuk.

Ráncfeltöltés
1ml 120.000 Ft helyett 108.000 Ft

Műtéti beavatkozás nélkül adjuk vissza az arc fiatalos megjelenését. A környezeti hatások és az idő múlása a bőr elöregedéséhez vezet, ami sajnos arcunkon válik a leghamarabb láthatóvá. A folyamat kozmetikai és szépészeti eljárásokkal lassítható, de meg nem állítható. A különféle ráncfeltöltő kezelések azonban akár éveken át jól palástolhatják a problémát, visszaadva az arc fiatalos megjelenését. Az injekcióval a bőr alá juttatható töltőanyagok segítségével a homlok vékonyabb ráncai, az orrnyereg felett induló, függőleges irányba futó mélyebb ránc, a glabella, a szemöldök, az orr környéki barázdák, valamint az ajkak területe kezelhető. A kezelésnél a világ egyik vezető hyaluronsav tartalmú márkáját a Juvéderm® termékét használjuk.

Super Model Look
4ml 440.000 Ft helyett 396.000 Ft

Amikor még nem az idő ellen harcolunk, finom, mértékletes hyaluronsavas feltöltéssel optimalizálhatjuk az arc arányait, hangsúlyozhatjuk a szép vonásokat. A Super Model Look egy népszerű kezelési forma, mely nemcsak fájdalommentes, nagyon tartós, érdekessége pedig, hogy jellemzően az egész arcra fiatalító hatással lesz, így kisimítja például még a nevetőráncokat is extra beavatkozás nélkül. A kezelésnél a világ egyik vezető hyaluronsav tartalmú márkáját a Juvéderm® termékét használjuk.

Állív kontúrozás
1ml 140.000 Ft helyett 126.000 Ft

Az arc megereszkedése szinte elkerülhetetlenül megmutatkozik az állív kontúrjainak elmosódásában. Az állvonal kontúrozás segít kiemelni az arc kontúrjait és vonalait, valamint előtérbe helyezi a jellegzetes arcvonásokat. Ez a technika az arcélek pontjainak kiemelését és árnyékolását jelenti, hogy hangsúlyossá váljon általa az arc struktúrája és formája. A kezelésnél a világ egyik vezető hyaluronsav tartalmú márkáját a Juvéderm® termékét használjuk.

Aqualix Injekciós zsírbontás
65.000 Ft/ampulla helyett 58.500 Ft/ampulla

Előfordulhatnak a testünkön olyan részek, ahol a zsírpárnácskáktól egyszerűen nem tudunk megszabadulni. Hiába a diéta, a sport. Az Aqualyx zsírbontás nagyon jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő zsírpárnákat. Férfiaknál a pseudo-gynecomastia, a mell elzsírosodása esetén is ajánlott. Az Aqualyx a helyi zsírlerakódások kezelését szolgálja, általános elhízás esetén nem használjuk.

Hatásos az olyan területeken, ahonnan mozgással és diétával sem tudunk megszabadulni a zsírtól. A hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be a kezelő közvetlenül a zsírszövetbe. A kezelések gyakorisága 21-24 naponta történik, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. Jellemzően 3-4 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez.

Alidya Injekciós cellulit kezelés
24.000 Ft/ampulla helyett 21.600 Ft/ampulla

Az Alidya speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a cellulitot kiváltó okokat: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. Az Alidya megköti a lerakódott méreganyagot, fokozza a szövetek nyirokkeringését, javítja a szöveti mátrixot, élénkíti a mikrokeringést, lúgosít.

A kezelést 7 naponta ismételjük és kúraszerűen alkalmazzuk. A hatóanyagot apró szúrások formájában (pici tűvel vagy mezoterápiás pisztollyal), 4-6 mm mélységbe juttatjuk.

A szükséges kezelések száma egyéntől és a cellulit fokától függ, minimum 7 – maximum 12 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Az eddigi tapasztalatok alapján a páciensek szinte 100%-os elégedettségről számolnak be.

NCTF 135 HA kezelés
60.000 Ft helyett 54.000 Ft

Egyedülálló, gyors és egyszerű kezelés a szem alatti sötét karikák és az apró ráncok ellen a fiatal és üde tekintetért! A ragyogó tekintet titka a szemkörnyéki bőr állapotában rejlik.

Az üde tekintet fiatalítja, míg a fáradt szemek évekkel öregíthetik arcunkat. A szem alatti sötét karikák, az apró ráncok és kezdeti szarkalábak miatt nyúzottnak tűnő arcunkkal azonban nem kell megbarátkoznunk. Létezik egy olyan eljárás, amely a szemkörnyék szépségéhez és fiatalságához szükséges összes anyagot bejuttatja a bőrbe, ami ezeket teljes mértékben képes revitalizálni. Ez a NCTF 135 HA szemkörnyékkezelés.

Innovatív, injektálásra alkalmas eszköz, három kicsi, csupán 0.6mm-es, lyukas, piramis formájú mikrotűvel, amely gyakorlatilag fájdalommentes eljárást tesz lehetővé. A tűk speciális kialakítása biztosítja, hogy az anyag egyenletes eloszlásban a megfelelő mélységben jusson be a bőrbe, ezzel garantálva az optimális és szemmel látható pozitív eredményt a bőr megszépítése és megfiatalítása terén.

Profhilo® kezelés
2ml
110.000 Ft helyett 99.000 Ft

A Profhilo® a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hyaluronsav alapú töltőanyag. Segít a bőr rugalmasságának, feszességének, teltségének visszaállításában. Mélyen hidratálja és feltölti a bőrt, alkalmas az öregedő bőr szöveteinek „remodellizációjára”.
Egy egyedülálló bőrszerkezet átalakító kezelés. Rendkívül magas hyaluronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben. Pár szúrási ponttal az egész arcot lehet kezelni. Alacsony és magas molekula tömegű hyaluront egy adagban injektálják a bőr alá, ezáltal mélyebben hidratál és lassabban, de hosszabb ideig fejti ki hatását. Alkalmazási területek: arc, nyak, dekoltázs és kézfejek

Ejal40® kezelés
2ml
90.000 Ft helyett 81.000 Ft

Az Ejal40® egy innovatív technológiával előállított 3 különböző molekula súlyú hyaluronsavat tartalmazó biorevitalizációs készítmény. Egy ampulla 40 mg hyaluronsavat tartalmaz, mely a 3 lépéses kezeléssorozatnak köszönhetően helyreállítja a természetesen csökkenő hyaluronsav szintjét a bőrben. A kezelés előnye, hogy nagyon kevés szúrással jár. Elegendő az arc két oldalán csak 4-4 meghatározott ponton beadni, mert a nyirokkeringésen keresztül egyenletesen eloszlik a bőrben. Alkalmazási területek: arc, nyak és a dekoltázs

*Konzultációs ár: 30.000 Ft, amennyiben igénybe veszi bármelyik esztétikai kezelésünket, a konzultációs díj nem kerül felszámolásra.

A kezelést Kovács Kitti esztétikai specialista végzi.