Gyógymasszázs

Feltöltődés és regeneráció

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs az ősidők óta alkalmazott és közkedvelt terápia, személyre szabott manuális kezelést nyújt.

A terápia során Benedekné Lőrincz Hajnalka gyógymasszőr olyan masszázstechnikákat alkalmaz, amelyek elősegítik az ízületek regenerációját, ellazítják a merev és letapadt izmokat és a kezelt területen vérbőséget okozva csillapítják a fájdalmat is.

Svédmasszázs

A módszer az egész test izmainak átmasszírozására irányul. Lazítja az izmokat, csökkenti a hát- és gerincfájdalmakat, fokozza az anyagcsere folyamatokat, így a test salakanyagai gyorsabban távoznak. Helyi vérbőséget okozva fokozódik a vérkeringés, a bőr visszakapja az eredeti fiatalos rugalmasságát, csökkenti a stressz okozta hatásokat.

Hasi gyógymasszázs

A hasi gyógymasszázs a has elülső falán keresztül a belső szerveket érinti. Az akupresszúrás pontok nyomásával, illetve a speciális nyomó, simító és nyújtó mozdulatokkal fejti ki hatását.

A terápiás hasi masszázs megszünteti a vénás- és nyirokrendszeri stagnálást, normalizálja a szerv működését és az egész szervezetre jó hatással van, mindezt gyógyszerek használata nélkül. A belső szervek masszázsa javítja a vér- és nyirokerek forgalmát, de nem csak lokálisan, hanem a mellkas, fej, karok, lábak területén is. Csak orvosi javallat esetén vehető igénybe.

Wellness masszázs

A wellness masszázs egy élénkítő és energizáló kezelés, amely javítja a vérkeringést, lazítja az izmokat és csökkenti a stresszt, így hozzájárul a test és az elme teljes kikapcsolódásához és újra energizálásához. A masszázs során Yamuna nyugtató olajokat alkalmazunk, amelyek segítik a test és az elme relaxációját.

Arcmasszázs

Az arcmasszázs rendkívül jól serkenti a vérkeringést és ezzel friss oxigént juttat a bőrbe. A finom mozdulatoknak köszönhetően az arc izmai ellazulnak a bőr pedig érezhetően puhábbá válik.

Az arcmasszázs hatása:

  • Javul a hám ellenálló képessége
  • Felgyorsul a kötőszövet élettani folyamata
  • Fokozódik a sejtek és rostok képződése
  • A bőr hidratációja javul
  • A fáradt bőrt életre kelti

Válasszon Önhöz illő masszázstípust és töltődjön fel az Oxygen Medicalban!

Gyógymasszőr: Benedekné Lőrincz Hajnalka

Foglaljon időpontot online!

Telefon:
+36 (20) 554 1498

E-mail:
recepcio@oxygenmedical.hu

A masszázs javallatai:
Krónikus fáradtság, közérzet javítása, teljesítőképesség fokozása, izom regenerációjának segítése, izomtömeg vesztés lassítása (életkor előrehaladtával), mozgásszervi betegségek, ortopédiai betegségek, krónikus reumatológiai betegségek, lágyrész reumatizmus, neurológiai kórképek, traumatológiai kórképek, műtét utáni állapot, keringési zavarok, belgyógyászati betegségek, pszichoszomatikus problémák, fejfájás.

Kapcsolódó áraink

Gyógymasszázs
30 perc7 000 Ft
45 perc9 000 Ft
60 perc12 000 Ft
Választható masszázs kezelések: arcmasszázs, alsó végtag masszázs, felső végtag masszázs, wellness masszázs illóolajokkal.
Hasmasszázs*
30 perc 8 000 Ft
*A hasmasszázs kizárólag orvosi javaslattal vehető igénybe.