Hellinger családállítás

Ásztai Zsuzsannával

A Hellinger családállítás és rendszerállítás egy egyedülálló terápiás módszer, amely Bert Hellinger német pszichoterapeuta munkásságán alapul. Ez a módszer arra törekszik, hogy feltárja és megoldja az egyén életét negatívan befolyásoló, tudattalan családi mintákat és dinamikákat.

A Hellinger terápia lényege, hogy a résztvevők egy csoportos munka keretein belül „állításokat” hajtanak végre, amelyek során a csoport tagjai különböző családtagokat és más fontos személyeket képviselnek az egyén életében. Ezáltal a résztvevő képes meglátni és újraértékelni a családi kapcsolatokat, feloldva a múltbeli traumákat és konfliktusokat.

A Hellinger családállítás és rendszerállítás mind egyéni, mind csoportos formában elérhető, lehetővé téve az résztvevők számára, hogy a számukra legmegfelelőbb módon fedezzék fel és dolgozzák fel családi mintáikat. Az egyéni munka lehetőséget nyújt mélyebb, személyre szabott tapasztalatokra, míg a csoportos munka a közösség támogatásának és a másokkal való kapcsolódás erejének előnyeit kínálja.

Ez a módszer egy komplex, ám rendkívül hatékony eszköz azok számára, akik készek szembenézni családi múltjukkal és szeretnének harmonikusabb, egészségesebb jövőt építeni maguknak és szeretteiknek.

Miért előnyös?

A Hellinger családállítás előnyei közé tartozik, hogy:

  • Segít felismerni és kezelni a generációkon át húzódó problémákat és mintákat, amelyek gyakran rejtve maradnak a tudatos elme elől.
  • Lehetővé teszi az egyének számára, hogy mélyebb önismeretre tegyenek szert, javítva ezzel az önértékelést és az életminőséget.
  • Támogatja a megbocsátást és a megértést a családtagok között, elősegítve a harmonikusabb kapcsolatok kialakulását.
  • Javítja a személyes határok tiszteletben tartását és az egyéni felelősségvállalást.

Milyen hatása lehet?

  • Megszabadulhatnak a szorongástól, depressziótól és más érzelmi terhektől.
  • Javulhatnak kapcsolataik, legyen szó családi, párkapcsolati vagy munkahelyi viszonyokról.
  • Érezhetik magukat kiegyensúlyozottabbnak és teljesebbnek, ahogy megoldódnak a múltbéli kötődések és traumák.

Szeretné oldani régi családi mintáit?

Foglaljon időpontot online!

Telefon:
+36 (20) 554 1498

E-mail:
recepcio@oxygenmedical.hu

Oxygen Medical – Célunk Ön és családja egészsége!

Hellinger családállítás
Egyéni családállítás (60 perc)28 000 Ft