Dietetika

Mirgai Zita dietetikus
Foglaljon időpontot online!

A dietetika a táplálkozástudománnyal, táplálásterápiával foglalkozó egészségügyi tudományág. A dietetikus az egyetlen szakember, aki hivatalosan táplálkozási tanácsadást tarthat diagnosztizált betegségek esetén. Ennek értelmében egy dietetikus szakember primer prevencióval, tehát egészséges emberekkel is foglalkozhat és különböző betegségek esetén is elláthatja tanácsokkal a pácienseket.

Az étkezés egy privát tevékenység, amit kulturális és szociális tényezők is befolyásolhatnak. A konzultációk épp ezért nem az ítélkezés, hanem a támogatás és empátia szellemében zajlanak.

Mirgai Zita dietetikus szakember nem ítéli meg a páciensünk ételválasztásait, hanem segít olyan változtatásokat eszközölni, amik könnyen beépíthetők a mindennapokba, mégis nagy javulást hozhatnak egészségügyi állapotában és életminőségében. Ezek néha csak nüanszok, néha pedig nagyobb változtatások is lehetnek. Páciensünk a folyamat alatt végig dietetikusunk szakmai támogatását élvezheti.

Hogy zajlik egy dietetikai konzultáció?

  • A konzultáció előtt a dietetikus szakember küld Önnek egy táplálkozási felmérést, amelyet szükséges kitöltenie. Ez azt a célt szolgálja, hogy már az első találkozás előtt megismerje egészségügyi állapotát és táplálkozási szokásait, illetve, hogy felkészülhessen a konzultációra és a lehető leginkább személyre szabott ellátást tudja nyújtani Önnek.
  • A konzultáció során megbeszélik a táplálkozási célokat és a táplálkozási intervenciókat. Egy Ön által is betarthatónak ítélt táplálkozási tervet kap a dietetikustól.
  • A konzultáció utáni egy héten belül írásos tájékoztatót is küld a szakember az elhangzottakról.
  • Mivel minden változás időt igényel, a kontroll konzultációk alkalmával nyomon követi dietetikusunk az Ön folyamatát.

Mirgai Zita dietetikus fő szakterülete a gasztroenterológiai kórképek táplálásterápiája. Tapasztalt diabetológiai, endokrinológiai, kardiológiai és nőgyógyászati problémák (endometriózis, PCOS) esetén szükséges speciális étrend kialakításában.

Ha változtatni szeretne az étkezési szokásain, válassza a dietetikai szolgáltatásunkat!

Foglaljon időpontot online!

Telefon:
+36 (20) 554 1498

E-mail cím:
recepcio@springdaymedical.hu

 

KAPCSOLÓDÓ ÁRAINK

Dietetika
Első konzultáció*26 000 Ft
Kontroll konzultáció (3 hónapon belül)**20 000 Ft
Kontroll konzultáció (6 hónapon belül)**23 000 Ft
Online első konzultáció***26 000 Ft
Online kontroll konzultáció (3 hónapon belül)20 000 Ft
Online kontroll konzultáció (6 hónapon belül)23 000 Ft
Dietetikai csomag (első konzultáció + két kontroll konzultáció)****69 000 Ft helyett 60 000 Ft
*Első konzultáció tartalma: Előzetes táplálkozási felmérések és azok kielemzése, szükség esetén testösszetétel-elemzés Omron készülékkel, személyre szabott írásos tanácsadó anyag. Időtartam: 60 perc
** Kontroll konzultáció (6 hónapon belül): Kontroll táplálkozási felmérés, szükség esetén testösszetétel-elemzés Omron készülékkel, személyre szabott írásos tanácsadó anyag. Időtartam: 45 perc
*** Kontroll konzultáció (3 hónapon belül): Kontroll táplálkozási felmérés, szükség esetén testösszetétel-elemzés Omron készülékkel, személyre szabott írásos tanácsadó anyag. Időtartam: 45 perc
*** Az online konzultáció tartalma: Előzetes táplálkozási felmérések és azok kielemzése, személyre szabott írásos tanácsadó anyag. Időtartam: az első alkalom 60 perc, kontroll konzultációk 45 perc
****Az első konzultáció utáni 6 hónapban felhasználható.