Endokrinológia vizit + dietetikai konzultáció

56.000 Ft helyett az "anyák napja" kupon kóddal 45.000 Ft*
Foglaljon időpontot online!

Endokrinológia szakorvosi vizit + dietetikai konzultáció

56.000 Ft helyett „anyák napja” kóddal 45.000 Ft*

Az Oxygen Medical Magánorvosi Központ endokrinológiai rendelésén a pajzsmirigy betegségek, PCOS, szénhidrát anyagcsere rendellenességek, mellékvese hormon rendellenességek, menstruációs zavarok, a meddőség, az agyalapi mirigy működészavarának (pl. rendellenes tejelválasztás) kivizsgálása, kezelése, illetve a magas vérnyomás, elhízás hátterében álló esetleges hormonális ok tisztázása a célunk.

Egyre többen érintettek a fenti panaszokkal, ezért Anyák Napja alkalmából egy átfogó csomagot biztosítunk kedvezményes áron.

Május 31-ig az endokrinológia vizit mellé biztosítjuk az első dietetikai konzultációt is 56.000 Ft helyett 45.000 Ft-ért.*

Foglaljon időpontot online!

Első lépés: Foglalja le endokrinológia vizit időpontját és jelezze az „anyák napja” kedvezményes kódot. Online foglalásnál a megjegyzés rovatban, személyes vagy telefonos időpontfoglalás esetén pedig a recepciós kollégánknak.

Második lépés: Endokrinológia vizsgálat a választott szakorvosnál. A felállított diagnózis szükséges a további esetleges kezelésnél, illetve biztosítja a dietetikai konzultáció során a személyre szabott megoldásokat.

Harmadik lépés: Első dietetikai konzultáció Mirgai Zita dietetikussal.

Mirgai Zita dietetikus fő szakterülete a gasztroenterológiai kórképek táplálásterápiája. Tapasztalt diabetológiai, endokrinológiai, kardiológiai és nőgyógyászati problémák (endometriózis, PCOS) esetén szükséges speciális étrend kialakításában.

A szakember nem ítéli meg a páciensünk ételválasztásait, hanem segít olyan változtatásokat eszközölni, amik könnyen beépíthetők a mindennapokba, mégis nagy javulást hozhatnak egészségügyi állapotában és életminőségében. Ezek néha csak nüanszok, néha pedig nagyobb változtatások is lehetnek.

Miért válassza az Oxygen Medical Magánorvosi Központot?

  • Szükség esetén a laborvizsgálatok, így a hormonvizsgálatok is helyben, kényelmesen elérhetőek, segítve a pontos, gyors diagnosztikát és a szükséges kezelés felállítását
  • Elismert, nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosaink biztosítják a hatékony kezelést
  • Képzett, empatikus asszisztenseink segítik a gördülékeny folyamatot
  • Széleskörű és komplex kezeléseket biztosítunk
  • Gyors időpontfoglalási lehetőséget nyújtunk, online
  • Modern, diszkrét környezetben várjuk Pácienseinket, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen
Foglaljon időpontot online!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon:
+36 (20) 554 1498

E-mail:
recepcio@oxygenmedical.hu

*A kedvezmény 2024.04.25-05.31. közti időpontfoglalás esetén érvényes a megjelölt kedvezményes kuponkód használatával. A kedvezményes ár kizárólag a csomag ajánlatra (endokrinológia szakorvosi vizit és első dietetikai konzultáció) érvényes.