Start fogászati csomag

- Új Páciensek számára -
Foglaljon időpontot online!

Legyen szó bármilyen fogászati problémáról, Start fogászati csomagunk remek lehetőséget biztosít az alapos kivizsgálásra és kezelésre.

A fog problémái nem csak esztétikai, de szervi problémákat is okozhatnak, illetve mélyebben gyökerező, esetleg még fel nem fedezett betegségek gócpontjai is lehetnek a rossz fogak. Éppen ezért a szakszerű kezelés, a tapasztalt fogorvosok és a modern eljárások a hatékony gyógyítás alapkövei.

Foglaljon időpontot az Oxygen Medical fogászatára, ahol alapos kivizsgálás és fogászati panoráma röntgen felvétel készítése után, kezelési tervet biztosítunk Önnek. Ha a vizsgálatot végző szakorvos úgy állapítja meg, hogy Önnek további fogászati kezelésre is szüksége van, további 5% kedvezményt biztosítunk!

Bízza ránk fogai egészségét!

A csomag tartalma:

  • Fogászati állapotfelmérés és kezelési terv
  • Fogászati panoráma röntgen felvétel készítése
  • Egyszeri 5% kedvezmény további fogászati kezeléseink árából*

A csomag ára:

12.000 Ft helyett 8.000 Ft**

Foglaljon időpontot online!

Online foglalásnál kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írja be a csomag nevét „Start csomag”.

Telefon:
+36 (20) 554 1498

E-mail:
recepcio@oxygenmedical.hu

Oxygen Medical – Célunk Ön és családja egészsége!

*Az egyszeri 5% kedvezmény a csomag megvásárlásától számított 30 napig érvényes, maximum 10.000 Ft értékben. A kedvezmény nem átruházható és más kedvezménnyel nem összevonható.

**A kedvezményes csomag ár új pácienseink számára érvényes, akik még nem vettek igénybe fogászati kezelést központunkban. Az ajánlat 2024. február 01-től visszavonásig érvényes.

FOGLALJON IDŐPONTOT!
KÜLDJE EL ELÉRHETŐSÉGÉT ÉS VISSZAHÍVJUK!

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat!