Szemészeti szakorvosi vizit

30.000 Ft helyett "anyák napja" kupon kóddal 25.000 Ft*
Foglaljon időpontot online!

A napsütéses időszakban kevesebb szó esik szemünk védelméről, pedig rendkívül fontos.
Ha nem óvjuk szemünket kellően a napsugárzás súlyos, akár visszafordíthatatlan folyamatokat indíthat el. A probléma megelőzése, illetve kezelése érdekében májusban kedvezményes szemészeti szakorvosi vizittel várjuk Pácienseinket!

Szemészeti szakorvosi vizsgálat 
30.000 Ft helyett „anyák napja” kupon kóddal 25.000 Ft*

Foglaljon időpontot online!

Online időpontfoglalás esetén a kupon kódot kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel.

Egy-egy szemészeti szűrés alkalmával nem csak a látásélesség vizsgálat történik meg, de számos esetleg teljesen tünetmentes betegség szűrésére is sor kerül.

Egyetlen szervünk sem képes olyan élethű képet festeni vénáink és artériáink állapotáról, mint a szemünk. Mivel szinte mindegyik, az anyagcseréhez kapcsolódó rendellenesség hatással van a véredényekre, a szem fontos szerepet játszhat az ilyen típusú betegségek felismerésében.

Egy teljes, átfogó szemészeti szűrés során Dr. Jánosházi Eszter az Oxygen Medical szemész szakorvosa mindezt professzionálisan kivizsgálja, egy esetlegesen súlyos látásromlást eredményező betegség apró jelei után kutatva. A szemnyomás méréssel kiszűrhető például egy addig fel nem fedezett szürkehályog vagy zöldhályog is.

A látás mindannyiunk közügye, mert megfelelő látásélességgel biztonságosabban vezethetünk, közlekedhetünk, kényelmesebben végezhetjük a munkánkat és szabadidős tevékenységeinket és teljesebb életet élhetünk.

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy látása nem kielégítő vagy bármilyen panaszt tapasztal a szemével kapcsolatban (például: fényérzékenység, könnyezés, szemszárazság, gyakori fejfájás, kettős látás, látásromlás) keressen fel szakorvost.

Az Oxygen Medical Magánorvosi Központban Dr. Jánosházi Eszter szemész szakorvos, teljes körű kivizsgálással, magas színvonalú szemészeti ellátással várja pácienseit.

A szemészeti vizsgálat körülbelül 20 – 30 percet vesz igénybe. A vizsgálat során kerül sor az anamnézis felvételére, kórtörténet átbeszélésére, eddigi leletek értékelésére, fizikai vizsgálatra, szemfenéktükrözésre, szemnyomásmérésre, dioptriamérésre, réslámpás vizsgálatra, szükség esetén konzílium kérésére, illetve terápiás és életviteli javaslatra, receptírásra.

Foglalja le időpontját május 31-ig kedvezményesen!
Használja az „anyák napja” kupon kódot és 30.000 Ft helyett 25.000 Ft-ért* veheti igénybe a szemészeti szakorvosi vizsgálatot.

Foglaljon időpontot online!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon:
+36 (20) 554 1498

E-mail:
recepcio@oxygenmedical.hu

*A kedvezmény 2024.04.25-05.31. között lefoglalt időpont esetén érvényes a fent megjelölt kedvezményes kupon kód használatával.