Műtét előtti laborcsomag vércsoport meghatározással

47.700 Ft helyett 32.000 Ft
Foglaljon időpontot online!

Tervezett műtétre készül és szeretne gyorsan megbízható laborlelethez jutni?
Nincs ideje kivárni a kórházi átfutási időt? Akár magánszolgáltatónál, akár állami keretek közt tervezi a beavatkozást, speciális laborcsomagunkkal biztonságosan felkészülhet a műtétre.

Műtét előtti laborcsomagunk a vér- és vizeletvizsgálati elemeinek eredménye információval szolgál a szervezet anyagcsere-folyamatairól, a sejtrendszerek, a szervek (máj- és vesefunkciók) és az immunrendszer működéséről és arról, hogy van-e aktuálisan a szervezetben bármilyen kórokozó.

A nyugalmi EKG vizsgálat átfogó képet ad a percenkénti szívverések számáról, azok szabályosságáról, a szív ingerképzéséről, ingervezetéséről, esetleges ritmuszavarokról, ingervezetési zavarokról, illetve a szívizomzat károsodásáról, melyekről műtét előtt az aneszteziológusnak mindenképpen tudnia kell.

Az elkészült laborleletet e-mail formájában küldjük ki, így Önnek csak egyszer szükséges megjelennie központunkban.

Műtét előtti laborcsomag tartalma:

  • Vérvétel: teljes vérkép, albumin, húgysav, alkalikus foszfatáz, Mg, P, Na, K, vas, karbamid, kreatinin, vércukor, koleszterin, LDL, HDL, triglicerid, GOT, GPT, GGT, se-bilirubin, APTI, prothrombin, TSH, süllyedés, CRP, LDH, CK, összfehérje, vizelet vizsgálat.
  • Nyugalmi EKG vizsgálat

A műtét előtti laborcsomag ára:
Vércsoport meghatározással: 47.700 Ft helyett 32.000 Ft*
Vércsoport meghatározás nélkül: 31.400 Ft helyett 23.500 Ft*
Az elkészült laboratóriumi lelet az értékek szöveges kiértékelését nem tartalmazza.

Foglaljon időpontot online!

Az eredmény 1-2 munkanapon belül készül el.
Az elkészült laborlelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. Eltérés esetén a kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát.

Kérdése van? Egyedi laborvizsgálatot szeretne?
Keressen minket bizalommal! Szakképzett asszisztenseink készséggel segítenek Önnek!

Telefon:
+36 (20) 554 1498

E-mail cím:
recepcio@springdaymedical.hu

*A kedvezmény visszavonásig érvényes.