Nagylabor csomag

21.100 Ft helyett 15.000 Ft
Foglaljon időpontot online!

Laborvizsgálataink gyorsak, megbízhatóak, pontosak és orvosi beutaló, valamint sorban állás nélkül elérhetőek! 

Nagylabor csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy átfogó képet adjon a szervezet aktuális egészségügyi állapotáról. A nagylabor vizsgálatot évente minimum egyszer, tünetmentesség esetén is érdemes elvégeztetni. Egyes betegségek már korai, akár panaszmentes szakaszban is szűrhetőek, felismerhetőek.

A csomag része a vér- és vizelet vizsgálat, amely a diagnosztika legfontosabb eszköze, alapvető és nélkülözhetetlen információkkal szolgál a különféle anyagcsere-folyamatairól, a szervek, a sejtrendszerek, az immunrendszer működéséről és fertőzéseket okozó baktériumokról.

A nagylabor csomag tartalma:

• Vérvételi díj
• Vérvételi paraméterek:
glükóz, Na, Ka, Ca, MG, P, karbamid, kreatinin, húgysav, LDH, CK, CRP, összfehérje, albumin, koleszterin, triglicerid, HDL koleszterin, LDL koleszterin, összbilirubin, GOT, GPT, Gamma-GT, alkalikus foszfatáz, süllyedés, teljes vérkép, vas, TSH.
• Teljes vizeletvizsgálat
• Laboratóriumi lelet e-mailben

A nagylabor csomag ára:
21.100 Ft helyett 15.000 Ft*

Foglaljon időpontot online!

Az eredmény 1-2 munkanapon belül készül el.
Az elkészült laborlelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. Eltérés esetén a kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát.

Kérdése van? Egyedi laborvizsgálatot szeretne?
Keressen minket bizalommal! Szakképzett asszisztenseink készséggel segítenek Önnek!

Telefon:
+36 (20) 554 1498

E-mail cím:
recepcio@springdaymedical.hu

*A kedvezmény visszavonásig érvényes.

TOVÁBBI AJÁNLATAINK