Pajzsmirigy laborcsomag

16.300 Ft helyett 13.000 Ft
Foglaljon időpontot online!

Az Oxygen Medical Magánorvosi Központban található széleskörű pajzsmirigy vizsgálatokkal felismerhető és kezelhető a pajzsmirigy működési zavara.
Az elmúlt években egyre gyakoribbak a pajzsmirigy betegségek – többek közt a pajzsmirigy túlműködés -, amely jellemzően a nők betegsége. A pajzsmirigy túlműködés azonban – megfelelő diagnózis és orvosi kontroll mellett – jól kezelhető.

Mivel a pajzsmirigyhormonok hatnak gyakorlatilag minden szervre és szövetre, ezért a tünetek és panaszok is igen sokfélék lehetnek. A pajzsmirigyhormon szintje alulműködés esetén gyakran csak kismértékben tér el a normálistól, ilyenkor a tünetek sem olyan feltűnőek, többnyire fáradékonyság, koncentrációs zavar. Komolyabb esetekben megjelenő tünetek: lelassult anyagcsere, hirtelen súlyfelesleg, csökkent teherbíró képesség, csökkenő libidó.


Ha a pajzsmirigy a kelleténél több hormont termel, túlműködésről beszélünk. Leggyakoribb formája a Basedow-kór, amelynek látványos tünete a szem kidülledése, izmainak duzzadása, amelyet kettős látás is kísérhet. A túlműködés tünetei lehetnek: álmatlanság, ingerlékenység, jó étvágy melletti fogyás, fokozott izzadás.

Bármilyen szokatlan tünet esetén ajánlott a kivizsgálás, amelynek első lépése a laborvizsgálat.

A pajzsmirigy laborcsomag ára:
16.300 Ft helyett 13.000 Ft*

A laborcsomag tartalma:

  • Vérvételi díj
  • Vérvételi paraméterek: TSH, T3, T4, anti-TPO
  • Laboratóriumi lelet e-mailben

TSH vizsgálat különálló vizsgálatként is elérhető központunkban. A TSH vérvétel ára vérvételi díjjal együtt 5.300 Ft.

Foglaljon időpontot online!

Az eredmény 1-2 munkanapon belül készül el.
Az elkészült laborlelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. Eltérés esetén a kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát.

Kérdése van? Egyedi laborvizsgálatot szeretne?
Keressen minket bizalommal! Szakképzett asszisztenseink készséggel segítenek Önnek!

Telefon:
+36 (20) 554 1498

E-mail cím:
recepcio@oxygenmedical.hu

*A kedvezmény 2024.04.15-től visszavonásig érvényes.