A rendszeres szemvizsgálat panasz nélkül is kiemelten fontos, hiszen minél előbb észlelik az elváltozásokat, annál jobban kezelhetők.

Szemészeti szűrés tünetmentesség esetén

Egy-egy szemészeti szűrés alkalmával nem csak a látásélesség vizsgálat történik meg, de számos esetleg teljesen tünetmentes betegség szűrésére is sor kerül.

Egyetlen szervünk sem képes olyan élethű képet festeni vénáink és artériáink állapotáról, mint a szemünk. Mivel szinte mindegyik, az anyagcseréhez kapcsolódó rendellenesség hatással van a véredényekre, a szem fontos szerepet játszhat az ilyen típusú betegségek felismerésében.

Egy teljes, átfogó szemészeti szűrés során Dr. Jánosházi Eszter a Springday Medical szemész szakorvosa mindezt professzionálisan kivizsgálja, egy esetlegesen súlyos látásromlást eredményező betegség apró jelei után kutatva. A szemnyomás méréssel kiszűrhető például egy addig fel nem fedezett szürkehályog vagy zöldhályog.

Szemészeti szűrés panasz esetén

A látás mindannyiunk közügye, mert megfelelő látásélességgel biztonságosabban vezethetünk, közlekedhetünk, kényelmesebben végezhetjük a munkánkat és szabadidős tevékenységeinket és teljesebb életet élhetünk.

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy látása nem kielégítő vagy bármilyen panaszt tapasztal a szemével kapcsolatban (például: fényérzékenység, könnyezés, szemszárazság, gyakori fejfájás, kettős látás, látásromlás) keressen fel szakorvost.

A Springday Medical Magánorvosi Központban Dr. Jánosházi Eszter szemész szakorvos, teljes körű kivizsgálással, magas színvonalú szemészeti ellátással várja pácienseit.

A szemészeti vizsgálat körülbelül 20 – 30 percet vesz igénybe. A vizsgálat során kerül sor az anamnézis felvételére, kórtörténet átbeszélésére, eddigi leletek értékelésére, fizikai vizsgálatra, szemfenéktükrözésre, szemnyomásmérésre, dioptriamérésre, réslámpás vizsgálatra, szükség esetén konzílium kérésére, illetve terápiás és életviteli javaslatra, receptírásra.

A szemészeti vizsgálat ára 27.000 Ft

Őrizze meg Ön is szeme egészségét!

Bejelentkezés: +36 (20) 554 1498

Bővebb információ a szemészeti szakterületünkről ITT érhető el.

Springday Medical – Több mint 10 éve!

*A fel nem használt kupon utólag nem érvényesíthető. A kupon érvényes 2022.10. 03 – 2022.10.31. között szemészeti vizitre a Springday Medical Magánorvosi Központban (1042 Bp., Árpád út 47. III. emelet).